Ros: “El Govern no pot practicar més la deixadesa amb les empreses de les nostres comarques i la seva gent”


El Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran s’ha reunit avui amb el comitè d’empresa d’Alier

El Primer Secretari de la Federació del PSC de les Comarques de Lleida, Pirineu i Aran, Àngel Ros, ha afirmat avui que “el Govern de la Generalitat no pot practicar durant més temps la deixadesa amb les empreses de les nostres comarques i amb la seva gent”. Ho ha dit en relació a situació de perill de tancament de l’empresa paperera Alier de Rosselló.

Ros, acompanyat del Secretari d’Organització de la Federació, Antoni Llevot, i el Secretari de Relacions Institucionals, Fèlix Larrosa, s’han reunit aquesta tarda amb els membres del Comitè d’Empresa d’Alier, que han demanat el suport del Partit en la reunió que tindrà lloc demà divendres a l’Ajuntament de Rosselló.

En aquesta línia, Ros ha deixat clar “el nostre suport a les reivindicacions dels treballadors i treballadores d’aquesta empresa, que no només és important per al municipi de Rosselló, sinó també per al conjunt de l’economia de les nostres terres” i ha afegit que “ja hem patit suficients casos de destrucció d’ocupació i activitat econòmica, com ha passat amb Tradema o Copirineo; un govern responsable, en una situació de crisi econòmica com la que patim, no pot girar l’esquena a les dificultats de les empreses, sinó garantir-ne la seva continuïtat perquè hi ha llocs de treball en joc”.

Per la seva banda, els membres del Comitè d’Empresa han exposat l’actual situació de negociacions amb la direcció de la paperera. Així mateix, han demanat el suport del PSC en l’acte que tindrà lloc demà a l’Ajuntament de Rosselló, al que han estat convidats els diputats per Lleida al Parlament de Catalunya, i a la que assistirà el diputat socialista Òscar Ordeig.

20140313-194302.jpg

Aquesta entrada s'ha publicat en Uncategorized i etiquetada amb . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa el teu comentari